postthumb
2
10-15 min
Võileivad
Maitsev

Kahekordne pannivõileib juustu ja kanaga

Rikkalik ja pisut uhkustav võileib, milles saad ära kasutada eelmise päeva kanapraest järelejäänud linnuliha. Võis praetud saiaviilud muudavad kogu võileiva mõnusalt mahlaseks ning maitserohkeks!

Valmistamine

Määri saiaviilude mõlematele pooltele või ning prae saiad ühelt poolt kuldseks. Pööra saiad ümber ning määri kahe saiaviilu praetud poolele majonees. Kata kõik saiaviilud juustuviiludega ning lase madalal kuumusel kaane all juustul sulada, seejärel aseta nende viiludele, kus peal ka majonees, kanaliha ning kuumuta kaane all veel minutijagu. Vahepeal prae munad pannil valmis, maitsesta soola-pipraga. Ehita nüüd võileivad valmis: tõsta kanalihale tomativiilud, puista peale pisut soola-pipart ning lisa seltsiks mõned salatilehed. Kata teise saiapoolega (juustuga pool jäta üles). Tõsta võileibadele praemunad ning serveeri koheselt!

Koostisosad

    • 4 viilu (juuretise)saia
    • toasooja võid
    • 2 sl majoneesi
    • juustuviile
    • 125 g küpsetatud kanaliha, tükeldatuna
    • 2 muna
    • 4 tomativiilu
    • salatilehti
    • soola, pipart