Pardifilee-wok kuskussi ja röstitud tomatitega
Nagu näha võib pardifileed võib serveerida igal kujul. Siin üks idee, kus see maitsev peategelane on peidetud wokirooga. Nagu ikka roog on kujul – lihtsus ruudus.
Valmistamine
Sega keev vesi õli ja soolaga. Nirista hulka kuskuss ning jäta kaane alla ca 5 minutitks seisma. Seejärel sega paisunud kuskuss korralikult läbi. Valmista pardifilee vastavalt siin antud juhiste järgi.
Nirista pannile paras kogus õli ning kuumuta. Kuumale pannile lisa tomatid, maitsesta soola ja pipraga. Rösti neid pannil mõni minut, seejärel lisa herned. Sega korraks läbi ning sega juurde kuskuss ja riivitud suitsujuust. Tükelda valmis küpsetatud pardifilee väiksemaks ning lisa wokile, sega. Valmis wok aseta taldrikule, piserda peale kõrvitsaseemneõli ning kaunista basiilikulehega.
Koostisosad
-
Kuskussi valmistamiseks
- 4 dl kuskussi
- 4 dl keeva vett
- 4 tl õli
- 3-4 tl soola
- 250 g kirsstomateid
- 250 g konservherneid
- 200 g Rannamõisa Jahutatud pardifileed
- 100 g suitsujuustu, riivituna
- meresoola, pipart
- kõrvitsaseemneõli