2- le
25 min

Peedi-kukeseenevrapp suitsukanaga

Meelepäraste lisanditega täidetud vrapp on heaks võimaluseks valmistada miskit maitsvat kohe eriti kiiresti. Tortiljat võib täita oma lemmikkomponentidega või siis on see heaks võimaluseks kasutada külmkapis ära kõike seda, mis seal leidumas ning ärakasutamist nõuab. Siin retseptis on kasutatud eriliselt maitsvat Rannamõisa marineeritud ning suitsutatud broilerikintsuliha, mis sobib imehästi ka niisama maiustamiseks. Samas vrapi vahel täidisena jagab see liha parajalt tugevat maitset ning sobib ka teiste komponentidega imehästi. Kui aga parasjagu seda toodet poest ei leia, siis võite selle asendada ka tavalise suitsukana või miks ka mitte pisut eksklusiivsema tooraine suitsutatud pardifileega. Linnulihale kaaslaseks selle vrapi täidises on aga see, mida hooaeg pakub – kukeseened, mahlane punapeet ning pisut magusust andvat õuna.

 


Foto: Ragne Värk
vrapp

Valmistamine

Määri tortiljadele sulatatud juust ning kata seejärel salatilehtedega. Prae kukeseened pannil kerges rasvaines valmis. Seejärel kuhja need pikuti tortiljadele. Lisa ka riivitud õun, peet, sinihallitusjuust ja seemned. Kõige viimasena lao peale kanalihatükid. Keera tortiljat üksteise järel rulli ning asu sööma või aseta külmkappi kuni serveerimiseni!

Vrappi on lihtne transportida, mistõttu võib selle lihtsasti ka piknikukorvi pista mistahes
aastaajal.

Sobib hästi nii lõuna- või õhtusöögiks, samuti ka kiireks vahepalaks.

Koostisosad

    • 2 tortiljat
    • 4 sl sulatatud juustu
    • salatilehti
    • 200 g kukeseeni
    • 2 sl riivitud õuna
    • 100 g peeti, riivituna
    • 2 sl sinihallitusjuustu, murendatuna
    • 2 tl seemneid
    • 150 g Rannamõisa marineeritud ja suitsutatud broilerikintsuliha