postthumb
15 min
Võileivad
Söö külmalt

Peedi-suitsukanavõie

See võie, mis oma armsa roosaka värvuse on saanud tänu peedile,  sobib ideaalselt leivale, saiale, ciabattale…..  Ja lisaks lihtsalt valmivale peedivõidele veel üks särtsakas koriandrimääre.

Valmistamine

Peedivõide valmistamiseks pane kõik ained kaussi ning mikserda seni, kuni saad ühtlase segu. Vajadusel maitsesta.

Koriandri-mädarõikamäärde valmistamiseks pane kõik ained kaussi ning mikserda korralikult ühtlaseks massiks. Maitsesta soola, pipra ja suhkruga.

Retseptis ette antud kogustest saab 200 g määret.

Määrded säilivad külmkapis ca 5 päeva!

*Pildil olev esimene kreem on magus ning tehtud võrdses koguses Kreeka jogurtist ning šokolaadiga toorjuustukreemist!

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

  • Peedivõie
  • Koriandri-mädarõikamääre
    • 1 suur peotäis värsket koriandrit
    • 125 g toorjuustu, toasooja (Farmi)
    • 1 tl mädarõigast
    • 2 sl riivitud juustu
    • soola, pipart, suhkrut
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun