Peedi-suitsukanavõie

See võie, mis oma armsa roosaka värvuse on saanud tänu peedile,  sobib ideaalselt leivale, saiale, ciabattale…..  Ja lisaks lihtsalt valmivale peedivõidele veel üks särtsakas koriandrimääre.

 

 

 

Peedivõie
100 g toorjuustu, toasooja (Farmi)
50 g keedetud peeti
50 g suitsutatud broilerikintsuliha (nahata kogus)
soola, pipart

Pane kõik ained kaussi ning mikserda seni, kuni saad ühtlase segu. Vajadusel maitsesta.

Koriandri-mädarõikamääre
1 suur peotäis värsket koriandrit
125 g toorjuustu, toasooja (Farmi)
1 tl mädarõigast
2 sl riivitud juustu
soola, pipart, suhkrut

Pane kõik ained kaussi ning mikserda korralikult ühtlaseks massiks. Maitsesta soola, pipra ja suhkruga

*Pildil olev esimene kreem on magus ning tehtud võrdses koguses Kreeka jogurtist ning šokolaadiga toorjuustukreemist!

Foto: Ragne Värk
Abiks kokkajale
Sellest kogusest saab 200 g määret
15 minutit
Söö külmkapi külmalt!
Määrded säilivad külmkapis ca 5 päeva!

Valmistamine

Koostisosad

    • Peedivõie
    • 100 g toorjuustu, toasooja (Farmi)
    • 50 g keedetud peeti
    • 50 g suitsutatud broilerikintsuliha (nahata kogus)
    • soola, pipart