postthumb
3-4
45 min
Pearoog

Peekonikana

Kui vajad lihtsat õhtusöögiideed, siis peekonikana on kindlasti roog, mis väärib proovimist. Lõpptulemusena valmib mahlane kanaroog, mille kõrvale serveeri näiteks tatart, mis koos vormi tekkinud koorekastmega imehästi kokku sobib!

Valmistamine

Maitsesta kanaliha soola ja pipraga ning aseta väiksemasse ahjuvormi. Kana peaks vormi täpselt mahtuma ning vaba ruumi liialt palju ei tohiks jääda. Seejärel määri kintsulihadele peale sulatatud juust ning aseta peale peekoniviilud. Vala vormi koor ning lisa mõned tüümianioksad. Küpseta rooga 180 kraadi juures 30-40 minutit.

Koostisosad

    • 500 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
    • 50 g sulatatud juustu "Merevaik"
    • 1 pk Rannarootsi "Suurus loeb" Peekonirulli
    • 1 dl vahukoort
    • värsket tüümiani
    • soola, pipart
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun