4-6
30-45 min
Lõunasöök
Gluteenivaba

Rohmakad kartulipannkoogid

Kartulipannkoogid on tuntud oma pontsakuse poolest ning seetõttu sobivad sedasorti pannkoogid imehästi iseseisvalt õhtusöögiks. Kõige paremini mekivad törtsu külma hapukoore või Kreeka jogurtiga, tsipake rohelist sibulat ei tee ka paha!

Valmistamine

Koori kartulid, keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks ja tambi lohakalt pudruks. Haki sink väiksemateks tükkideks. Sega kõik komponendid ühtlaseks tainaks kokku, maitsesta. Prae koogid pannil õlis mõlemalt poolt kuldseks (keskmisel kuumusel).

Koostisosad

    • 500 g kartuleid
    • 75 g (maasuitsu)sinki
    • 2 muna
    • 2 sl riisi- või maisijahu
    • soola, pipart