postthumb
3
30 min
Pearoog

Sinepimarinaadis broilerikintsud

Lihtsa vaevaga valmiv lõuna- või õhtusöök. Tegemist on retseptiga, kus broilerikintsud on enne küpsetamist kiirelt marinaadi pistetud ning seejärel koos puljongiga hauduma pandud. Lõpptulemusena saab valmis maitsev argipäevasöök, mida sobilik pakkuda värske salati, tatra või keedukartulitega.

 

 

Foto: Ragne Värk

 

 

Koostisosad

    • ca 800 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsu, seljata
    • 2,5-3 dl köögiviljapuljongit
    • 2 sibulat
    • soola
  • Marinaad
    • 2 sl riisiäädikat
    • 1 sl sinepit
    • 3 sl tomatipastat
    • 1 sl pruuni suhkrut

Valmistamine

Sega omavahel marinaadi ained. Pane broilerintsud ahjuvormi, lisa marinaad ning sega, et kõik kanatõkid saaksid marinaadiseguga kokku. Viiluta sibul, lisa kanale ning jäta maitsestuma vähemalt 30 minutiks. Seejärel raputa kanale maitsestamiseks soola, vala juurde puljong ning küpseta ahjus kaaneg akaetult 180 kraadi juures 45 minutit.

Kastmeks kasuta ahjuvormi tekkinud küpsetusvedelikku!

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun