postthumb
6-le

Suitsubroileri ja kõrvitsa pasta

Kreemja kõrvitsa-koorekastmega suitsumaitseline pastaroog, kus võib vaid aimata kõrvitsa magusust.

Valmistamine

Hauta tükeldatud kõrvitsat vähese veega madalal kuumusel, kuni see on pehmenenud. Püreesta segu. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees pehmeks. Pruunista tükeldatud  broileriliha pannil ja lisa hakitud küüslauk. Kalla kõrvitsapüree kastrulisse ning kuumuta. Lisa vahustamata koor, broileri-küüslaugusegu ja hakitud petersell, maitsesta musta pipraga. Sega nõrutatud pasta kastmega. Serveerimisel raputa peale parmesani juust.


Foto: Angeelika Kang

Koostisosad

    • 500 g tükeldatud kõrvitsat
    • 300 g spagette
    • 400 g Rannamõisa Lepasuitsu broileripoolkoiba
    • 2 küüslauguküünt
    • 2 dl vahukoort
    • 2 sl hakitud lehtpeterselli
    • 50 g riivitud parmesani juustu
    • musta pipart
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun