postthumb
4
10 min

Suitsukana-kartulisalat

See salat lausa õhkub suvest –  värsked kartulid, peenramaa värsked ürdid ning sidrunimekiga kaste, mis kõik ühtseks seob. See salat koosneb vähestest komponentidest ning saab äärmiselt kiirelt valmis. Kui Sul juhtub eelmisest söögikorrast üle olema keedetud kartuleid, siis on ainsaks vaevaks vaid salati kokkusegamine.

Foto: Ragne Värk

 

Valmistamine

Tükelda suitsukanaliha, lõika keedetud kartulid neljaks ning haki ürdid. Maitsesta hapukoor sidrunimahla ja soola-pipraga ning sega kokku ülejäänud ainetega. Serveeri koheselt. Võid lisada juurde ka riivitud parmesani.

Koostisosad

    • 200 g Rannamõisa suitsutatud broileirkintsuliha
    • 500 g (värsket) kartulit, keedetuna
    • peotäis värsket tilli või murulauku või rohelist sibulat
    • 125 g hapukoort või Kreeka jogurtit
    • sidrunist pressitud mahla
    • soola, pipart