Suvikõrvitsavorm kalkuni hakklihaga

Hetkel on suvikõrvits sama ajakohane, nagu seened, õunad ja kõrvitanöpsikud. Seetõttu üks hooajaline ja ilma suurema vaevata valmiv roog.

Valmistamine

Riivi suvikõrvits ning sega see kokku hakkliha, kodujuustu, muna ja küüslauguga. Murenda juurde saiaviilud ning maitsesta soola ja pipraga. Pane segu võiga määritud ahjuvormi (25x17 cm) ning küpseta ahjus 180 kraadi juures ca 40 min. Serveeri koos keedukartulite ja värske tilliga.


Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 450 g Rannamõisa jahutatud hakitud kalkuni kintsuliha
    • 225 g suvikõrvitsat
    • 400 g kodujuustu
    • 1 muna
    • 0,5-0,75 tl soola
    • pipart
    • 4-5 saiaviilu
    • 1 küüslauguküüs, purustatuna