postthumb
4
1 h
Pearoog
Gluteenivaba

Tatra-kalkunihautis

Road, mis valmivad iseenesest on lihtsalt suurepärased – justnagu seesama roog siin.

Valmistamine

Lõika sibul viiludeks ning prage pannil klaasjaks, tõsta ahjuvormi. Lisa tatar, vala juurde puljong, koor ning sega sisse sulatatud juust. Küpseta kaane või fooliumi all 180 kraadi juures 20 minutit. Vahepeal pruunista kalkuniguljašš, maitsesta soola ja pipraga ning lisa vormi peale 20 minutit küpsemist. Küpseta veel kaane all 20 minutit. Seejärel sega juurde parmesan, maitsesta vajadusel ning raputa üle maitserohelisega! Serveeri!

Koostisosad

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun