postthumb
6
15 min

Teistmoodi kanavõileib

See retsept toimib tegelikult ideaalselt toitva hommikusöögina. Kui oled saiast-leivast loobinud või soovid vastupidu nendele pisut vaheldust, siis see retsept või aidata. Tegemist on justkui võileivaretseptina, kus kanahakklihast valmistatud kotlet toimib saia-leiva asemel.

Valmistamine

Maitsesta hakkliha soola ja pipraga, vormi massist 6 kotletti ning prae need pannil õlis mõlemalt poolt kuldpruuiks. Püreesta avokaado viljaliha koos laimimahla ja Kreeka jogurtiga püreeks. Jaota avokaadosegu kotlettidele. Aseta peal tomativiil, maitsesta soola-pipraga ning seejärel raputa peale parmesani. Lisa mõned koriandrilehed kõige peale. Serveeri!

Kotletid võid varasemalt valmis teha, nii on võileiva valmistamise ajal need käepärast võtta!

Koostisosad

    • 450 g kanahakkliha (rinnafileest)
    • soola, pipart
    • 1 küps avokaado
    • 1 tl pressitud laimi mahla
    • 2 sl Kreeka jogurtit
    • 6 tomativiilu
    • 2-3 sl riivitud parmesani
    • koriandrit