postthumb
6
15 min

Teistmoodi kanavõileib

See retsept toimib tegelikult ideaalselt toitva hommikusöögina. Kui oled saiast-leivast loobinud või soovid vastupidu nendele pisut vaheldust, siis see retsept või aidata. Tegemist on justkui võileivaretseptina, kus kanahakklihast valmistatud kotlet toimib saia-leiva asemel.

Valmistamine

Maitsesta hakkliha soola ja pipraga, vormi massist 6 kotletti ning prae need pannil õlis mõlemalt poolt kuldpruuiks. Püreesta avokaado viljaliha koos laimimahla ja Kreeka jogurtiga püreeks. Jaota avokaadosegu kotlettidele. Aseta peal tomativiil, maitsesta soola-pipraga ning seejärel raputa peale parmesani. Lisa mõned koriandrilehed kõige peale. Serveeri!

Kotletid võid varasemalt valmis teha, nii on võileiva valmistamise ajal need käepärast võtta!

Koostisosad

    • 450 g kanahakkliha (rinnafileest)
    • soola, pipart
    • 1 küps avokaado
    • 1 tl pressitud laimi mahla
    • 2 sl Kreeka jogurtit
    • 6 tomativiilu
    • 2-3 sl riivitud parmesani
    • koriandrit
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun