postthumb
4
30 min
Supid
Toitev

Toitev tomati-kanasupp

Toitev ja soojendav supp on hea igal ajal. Soovi korral valmista suppi kohe topelt, sest nii saad seda ka järgneval päeval lihtsasti lõunasöögiks serveerida.

Valmistamine

Tükelda kanaliha ning küpseta pannil valmis, maitsesta vahepeal soola-pipraga. Kuumuta potis sibulatükke minutijagu, lisa küüslauguküüned, ingver, tšilli, selleriviilud ja porgand. Kuumuta veel minutike ning seejärel sega juurde paprikapulber ja konservtomatid, lisa puljong. Loputa läätsed vee all ning lisa potti. Kuumuta supp keemiseni ning keeda keskmisel kuumusel ca 20 minutit. Seejärel lisa eelnevalt küpsetatud kanaliha. Kuumuta läbi, maitsesta lõplikult ning serveeri koheselt!

Koostisosad

    • 300 g kanakintsuliha
    • 1 sibul, hakituna
    • 2 küüslauguküünt, hakituna
    • 1 sl ingverit, hakituna
    • 1 tl tšillipipart, hakituna
    • 1 sellerivars, tükeldatuna
    • 1 suurem porgand, tükeldatuna
    • 1 purk purustatud konservtomateid
    • 1 tl paprikapulbrit
    • 8 dl puljongit
    • 100 g punaseid läätsesid
    • soola, pipart
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun