4-le

Tüümiani- apelsinibroiler

Prantsusepärase pikantse sidrunikana juurde paku sidruniviile ja keedetud riisi või kartuleid. Meega maitsestatud veinikastmega kanaroog valmib kiirelt ja lihtsa vaevaga.

Valmistamine

Lõika broilerifileed väiksemateks tükkideks ja veereta neid jahus. Kuumuta pannil õli ja pruunista kanafileed mõlemalt poolt. Maitsesta soola ja pipraga. Riivi juurde apelsinikoor ja pressi mahl. Lisa ka tüümian ja vein. Hauta kaane all 10 minutit, vahepeal kanafileesid ümber pöörates. Tõsta tulelt, lisa või ja lase kaane all sulada. Serveeri kohe keedetud pastaga.


Foto: Angeelika Kang

Koostisosad

    • 4 Rannamõisa Jahutatud broilerifileed
    • 1 dl jahu
    • praadimiseks õli
    • soola ja musta pipart
    • 1 apelsini riivitud koor ja mahl
    • 1 tl kuivatatud tüümiani
    • 1 dl kuiva valget veini
    • 50 g võid