postthumb
4
Grilltoidud

Ürdi- kalkunifilee

Maitsev kalkunifilee laimi ja mee maitsenüansiga.

Valmistamine

Lõika kalkunifileest 2 cm paksused viilud.

Püreeri marinaadi jaoks laimi riivitud koor ja pressitud mahl, basiilikulehed, lehtpeterselli lehed, oliiviõli ja mesi ühtlaseks seguks. Tõsta fileed marinaadi maitsestuma vähemalt 3 tunniks kuni üleöö.

Grilli mõlemalt poolt 5 minutit. Maitsesta soola ja musta pipraga.

Foto: Angeelika Kang

Koostisosad

    • 600 g Rannamõisa jahutatud kalkunifileed
  • Marinaad
    • 1 laimi riivitud koor ja mahl
    • peotäis basiilikulehti
    • peotäis lehtpeterselli
    • 3 sl oliiviõli
    • 2 tl vedelat mett
    • soola ja musta pipart
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun