postthumb
4
Grilltoidud

Ürdi- kalkunifilee

Maitsev kalkunifilee laimi ja mee maitsenüansiga.

Valmistamine

Lõika kalkunifileest 2 cm paksused viilud.

Püreeri marinaadi jaoks laimi riivitud koor ja pressitud mahl, basiilikulehed, lehtpeterselli lehed, oliiviõli ja mesi ühtlaseks seguks. Tõsta fileed marinaadi maitsestuma vähemalt 3 tunniks kuni üleöö.

Grilli mõlemalt poolt 5 minutit. Maitsesta soola ja musta pipraga.

Foto: Angeelika Kang

Koostisosad

    • 600 g Rannamõisa jahutatud kalkunifileed
  • Marinaad
    • 1 laimi riivitud koor ja mahl
    • peotäis basiilikulehti
    • peotäis lehtpeterselli
    • 3 sl oliiviõli
    • 2 tl vedelat mett
    • soola ja musta pipart