postthumb
4-le

Ürdikana mangosalatiga

Mõnus kevadine ja mahlakas eine, milles erinevaid maitse- ja salatitaimi ära kasutada. Nii kaua, kuni meil marjad alles õitsevad, lisab värvi ja mahlakust magus mango.

 

Valmistamine

Haki kõik ürdid ja küüslauk peeneks, pane kõik marinaadi komponendid kaussi ja sega kokku. Kuivata rinnak köögipaberiga ja aseta küpsetuskotti, seejärel määri marinaad lihale peale. Sulge küpsetuskott ja lõika nurka auk. Küpseta ahjus 180 kraadi juures 1h.

Salati jaoks pane kaussi rukola, mangoviilud ja fariinisuhkur ja sega. Vahetult enne söömist nirista peale palsamisiirupit.


Retsept ja foto: Marju Randmer

Koostisosad

  • Kana jaoks
    • 1 Rannamõisa jahutatud broileririnnak
    • peotäis punet
    • peotäis melissi
    • 0,5 sidruni mahl
    • 4 sl oliiviõli
    • 1 sl palsamiäädikat
    • 2 küüslauguküünt
    • soola
    • pipart
  • Salati jaoks
    • suur punt rukolat
    • 1 mango
    • palsamisiirupit
    • 0,5 tl fariinisuhkrut
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun