postthumb
2
2 h 30 min
Lõunasöök
Gluteenivaba

Ahjus küpsetatud veinised pardikoivad

Pardikoivad on jaheda hooaja hittroog. See on maitsev mugavustoit, mis on toitev ning soojendav. Pardikoivad valmivad tegelikult väga lihtsasti, vaja on varuda lihtsalt pisut aega nende küpsemisel!

Valmistamine

Kuumuta ahi 200 kraadini. Maitsesta pardikoivad soola ja pipraga ning tõsta ahjuvormi. Suru küüslauguküüntele noa seljaga kergelt peale ning pane koos peterselliokstega ahjuvormi. Vala juurde vein. lisa pardikoibadele võitükid. Kata vorm kaane või fooliumiga. Alanda ahjutemperatuur 160 kraadini ning küpseta koibasid ahjus 2 tundi ja 20 minutit.

Koostisosad

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun