postthumb
2
1 h
Gluteenivaba

Võiküülik

See on roog, kus küülik valmib rohkes sulavõi külluses. Lõpptulemuseks on äärmiselt mahlane küülikuroog. Retsept ilmus ka ajakirjas Oma Maitse (november 2014).

Foto: Ragne Värk

Valmistamine

Maitsesta koivad soolaga. Haki ürdid peeneks ning hõõru koivad sellega kokku. Aseta need seejärel vormi. Laota juurde ka võitükid ning küpseta 180 kraadi juures 45-50 minutit, vahepeal jooda küülikukoibi sulavõiga.

Koostisosad

    • 2 Rannamõisa jahutatud küüliku tagakoiba
    • suurem peotäis erinevaid ürte (estragon, petersell, tüümian)
    • 100 g võid
    • soola
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun