postthumb

Wrap suitsukanaga – juhuks kui ainult võileivast ei piisa

Tõsiselt mahlane wrap on abiks just siis, kui võileivad on ennast ammendanud. Kõige parima lõpptulemuse huvides valmistan wrapi tavaliselt eelmisel õhtul, nii on koostisained omavahel ühinenud ning maitsed ühtlustunud. See on muidugi minu isiklik maitse-“kiiks”. Kiiresti nälga leevendades saab selle toidu teha ka paari minutiga kõigest sellest, mis külmkapis olemas on. Järgnevalt aga üks minu traditsiooniline ning kindlapeale õnnestuv wrapi retsept.

 

Valmistamine

Lõika paprika, jääsalat tükkideks ning kalkuni rinnafilee õhukesteks viiludeks. Sega kokku kastme ained. Määri tortilladele sulatatud juust, raputa peale paprika tükid, jääsalat ning singiviilud. Määri kõige peale kaste ning keera tortillad rulli. Lase maitsestuda ca 12 tundi. Vahetult enne serveerimist lõika tortillad keskelt pooleks.


Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 8 tortillat
    • 200 g sulatatud juustu Merevaik
    • 1 paprika
    • jääkapsast
    • 300 g Rannamõisa Suitsutatud kalkuni rinnafileed
  • Kaste
    • 100 g majonees
    • 50 g hapukoort
    • 100 g marineeritud kurki, hästi peeneks hakituna
    • 0,5 tl suhkrut