postthumb
4
Grilltoidud

Yakitori kanavarras

Levinud Jaapani toit Läänes on Yakitori ehk grillitud kanaliha. Puidust grillimispulgale lükitud broilerifilee ja porru maitsestatakse magusamaitselise kastmega. Küpsetamisel tuleb vaid jälgida, et liha küpsemise ajal liialt ära ei kuivaks, vaid jääks mõnusalt mahlane.

Valmistamine

Sega kõik kastme ained omavahel. Lõika broilerifileed suupärasteks tükkideks või ribadeks. Lõika porru viiludeks. Lüki broilerifilee vaheldumisi porruga vardasse ja grilli või prae pannil väheses õlis mõlemalt poolt kuldseks. Pintselda aegajalt üle kastmega ja serveeri näiteks keedetud riisiga.

Foto: Angeelika Kang

Koostisosad

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun