4
40 min
Pearoog
Lihtne!
Maitserikas kanakorma
Indiapärane roog, kus maitsetest puudu ei tule. See on lihtsustatud versioon kanakormast, kus linnuliha saab tänu vürtsidele juurde kuhjaga särtsakaid maitseid.
Koostisosad
-
- 600 g broilerikintsuliha
- 1 sibul
- 2 küüslauguküünt
- 1 tl riivitud ingverit
- 1 tl jahvatatud koriandrit
- 1 tl vürtsköömneid
- 0,5 tl kurkumit
- 0,5 tl kaneeli
- paar näpuotsatäit cayenne´i pipart
- 1 dl purustatud tomateid
- 2 dl kookospiima
- soola, pipart
Valmistamine
Lõika broilerikintsuliha väiksemateks tükkideks. Prae sibul pannil õli klassjaks, lisa küüslauk, ingver ja kõik maitseained. Kuumuta läbi, et vürtside aroomid vallanduks. Seejärel sega juurde kanatükid ja küpseta, kuni need on kergelt kuldpruunid. Vala juurde purustatud tomatid ja kookospiim , maitsesta soola-pipraga.
Hauta rooga tasasel tulel umbes 20 minutit, kuni kana on pehme. Maitsesta lõplikult ja serveeri!