100g tootes keskmiselt:
Juustu-sibula broilerišašlõkk kintsulihast
Koostisosad
Broileri kintsuliha nahaga (76%), vesi, rapsiõli, sool, suhkur, dekstroos, maltodekstriin, sibul (0,23%), küüslauk, tomat, vürtsid ja vürtsiekstraktid (küüslauk, pipar, paprika, ingver, koriander), lõhna- ja maitseained (sisaldab PIIMA) , JUUSTUpulber (0,11%), paprikaekstrakt, pärmiekstrakt, PIIMAvalgud, sidrunimahl, happesuse regulaator (sidrunhape), modifitseeritud tärklis, kartulitärklis, MUNAkollased, paksendajad (naatriumalginaat, guargummi, ksantaankummi, jaanileivapuujahu), hüdrolüüsitud maisiproteiinid, glükoosisiirup, veiniäädikas. Toode võib sisaldada vähesel määral gluteeni, soja, sellerit, sinepit ja sulfiteid. Toode võib sisaldada vähesel määral kõhreid.
Valmistamine
Grilli liha hõõguvatel sütel 20 minutit, prae pannil 20 minutit või küpseta ahjus 180 °C juures 30 minutit. Küpseta toode vähemalt sisetemperatuurini +75 °C.
Pärast küpsetamist lase lihal paar minutit kaane või fooliumi all järelküpseda
Lisainfo
Juustu-sibula broilerišašlõkk on veidi omamoodi liige meie šašlõkkide peres. Ei juhtu just iga päev, et broilerikintsuliha marinaadis kasutatakse juustu. Meie aga panime juustu ja sibula kokku ning tulemuseks sai mõnusalt mahe, kuid siiski piisavalt maitseküllane šašlõkk. Liha võib praadida pannil ja küpsetada ahjus, kuid loomulikult saab kõige täiuslikuma tulemuse siiski grilli peal.