100g tootes keskmiselt:
Klassikaline broilerišašlõkk kintsulihast
Koostisosad
broileri kintsuliha nahaga (75%), vesi, rapsiõli, sool, suhkur, dekstroos, vürtsid, vürtsiekstraktid, küüslauk, sibul, palmiõli, NISUjahu, PIIMAvalgud, sidrunimahl, lõhna- ja maitseained, modifitseeritud tärklis, kartulitärklis, MUNAkollased , paksendajad (naatriumalginaat, guargummi, ksantaankummi, jaanileivapuujahu), glükoosisiirup, veiniäädikas. Toode võib sisaldada vähesel määral soja, sellerit, sinepit ja sulfiteid. Toode võib sisaldada vähesel määral kõhreid.
Valmistamine
Klassikaline broilerišašlõkk ongi sõna otseses mõttes klassika. Mahlakas broilerikintsuliha saab oma maheda maitse küüslaugu ja vürtsidega marinaadilt, mis muudab liha hõrguks ning pehmeks. On ju klassika põhjusega klassika – head asjad, mis kestavad läbi aegade. Küpseta ahjus, grillil või pannil, mõnus eine on garanteeritud.
Lisainfo
Grilli liha hõõguvatel sütel 20 minutit, prae pannil 20 minutit või küpseta ahjus 180 °C juures 30 minutit. Küpseta toode vähemalt sisetemperatuurini +75 °C.
Pärast küpsetamist lase lihal paar minutit kaane või fooliumi all järelküpseda