100g tootes keskmiselt:
Klassikalised broileripooltiivad
Koostisosad
broileripooltiivad (76%), vesi, dekstroos, sool, kartulitärklis, bambuskiud, magus punane paprika, küüslaugugraanulid, küüslaugupulber, vürtsid (must pipar, sibul, koriander, punane paprika, küüslauk, SINEP, tšillipipar, kurkum), NISUkiud, vürstiekstrakt (sibul), suhkur, paksendajad (ksantaankummi, karrageen), säilitusaine (naatriumatsetaat), antioksüdant (naatriumaskorbaat).
Toode võib sisaldada vähesel määral soja, sellerit, piima ja muna.
Valmistamine
Grilli liha hõõguvatel sütel 20 minutit, prae pannil 20 minutit või küpseta ahjus 180 °C juures 40 minutit. Küpseta toode vähemalt sisetemperatuurini +75 °C.
Ahjus valmistamiseks eemalda küpsetuskarbilt ümbris ja pane ahju. Ära eemalda kilet. Krõbedama pealispinna saamiseks eemalda kile 15 minutit enne küpsetusaja lõppu. NB! Küpsetuskarp ei sobi küpsetamiseks gaasiahjudes, pöördõhu- ja grillirežiimil.
Lisainfo
Klassikalised broileripooltiivad on kiire ja maitsev roog, mida tasub pakkuda nii kodustele kui külalistele. Klassikaline maitse sobib kõigile ning tiivad valmivad kiirelt ja on mugavad süüa! Grilli broileritiibu hõõguvatel sütel või prae pannil 20 minutit, ahjus küpsetades vajavad need valmimiseks umbes 40 minutit. Rannamõisa retseptinurk: www.rannamõisa.ee
