100g tootes keskmiselt:
Küüslaugu broileripooltiivad
Koostisosad
Broileritiiva õlaosa (85%), vesi, suhkur, karamellistatud suhkur, ürdid, vürtsid (tšilli, küüslauk, must küüslauk (0,04%), tomatid), sool, lõhna- ja maitseained (pärmiekstrakt, paprika, must küüslauk, must pipar), rapsiõli, dekstroos, paksendajad (guargummi, ksantaankummi). Toode võib sisaldada vähesel määral gluteeni, muna, soja, piima, sellerit, sinepit ja sulfiteid.
Valmistamine
Grilli liha hõõguvatel sütel 15-20 minutit, prae pannil 15 minutit või küpseta ahjus 180 °C juures 25-30 minutit. Enne küpsetamist võta toode karbist välja. Küpseta toode vähemalt sisetemperatuurini +75 °C.
Lisainfo
Küüslaugu broileripooltiivad teevad kummarduse eestlaste seas armastatud küüslaugule. Tiiva õlaosast valmistatud lihatükkide maitsestamiseks on kasutatud musta küüslauku, mis ei ole lihtsalt küüslaugu must versioon. Tegelikult küpsetatakse küüslauku kannatlikult mitu nädalat madalal kuumusel, mis annabki lõpuks musta värvi ja veidi magusa maitse. Koos karamellistatud suhkruga annab see lihale väga mõnusa ja täiesti ainulaadse meki.