100g tootes keskmiselt:
Mustika broilerišašlõkk kintsulihast
Koostisosad
broilerikintsuliha nahata (77%), vesi, suhkur, mustikad (0,7%), pektiin, säilitusaine (kaaliumsorbaat), sool, vürtsid (sh SINEP), lõhna- ja maitseained, happesuse regulaatorid (naatriumatsetaat, sidrunhape, naatriumtsitraadid), antioksüdant (askorbiinhape), paksendajad (guarkummi, ksantaankummi), dekstroos. Toode võib sisaldada vähesel määral kõhreid.
Valmistamine
Grilli liha hõõguvatel sütel 20 minutit, prae pannil 20 minutit või küpseta ahjus 180 °C juures 30 minutit. Küpseta toode vähemalt sisetemperatuurini +75 °C.
Pärast küpsetamist lase lihal paar minutit kaane või fooliumi all järelküpseda
Lisainfo
Mustikas on tuntud liha maitsestaja, kanalihaga sobib see eriti hästi. Mustika broilerišašlõkil on mõnus, kergelt vürtsikas järelmaik, mis pakub maitseelamuse kõigile kerge kanaliha austajatele. Grilli šašlõkki hõõguvatel sütel 20 minutit ning ongi hüva roog valmis. Kui grilli käepärast ei ole, võid liha praadida pannil (samuti 20 minutit) või lase sellel 40 minutit 200-kraadises ahjus küpseda. Rannamõisa retseptinurk: www.rannamõisa.ee