postthumb
Supid

Aasiapärane pardilihasupp

Magushapu ja kergelt vürtsikas supp kevadiste külmetushaiguste peletamiseks, kus võid ära kasutada ka järelejäänud pardiprae tükke- fileed, koiva- või terve pardi liha.

Koostisosad

    • 1 sl õli
    • 300 g Rannamõisa jahutatud pardifileed
    • 1 porru
    • 2 cm tükk ingverit
    • 2 küüslauguküünt
    • 1 liiter kanapuljongit
    • 100 g munanuudleid
    • 2 sl laimimahla
    • 1 sl sojakastet
    • 1tl pruuni suhkrut
    • 100 g beebispinatit

Valmistamine

Kuumuta pannil ribadeks lõigatud pardifileed  ja pruunista mõni minut. Lisa viilutatud porru, hakitud ingver ja küüslauk. Prae veel mõni minut. Lisa kuum kanapuljong ja nuudlid ning keeda 5 minutit. Maitsesta laimimahla, soja ja pruuni suhkruga. Lase veel korraks keema tõusta, lisa spinat  ja tõsta tulelt. Serveeri kohe.


Foto: Angeelika Kang