4
30 min
Lõunasöök
Gluteenivaba
Kana karrises kookoskastmes
Väga lihtne argipäevaroog, mis on mõnusalt karrine ja kergelt tšilline. Kusjuures, see toit on oma olemuselt meeldivalt kerge, mistõttu ei oma keha pärast selle roa söömist ebameeldivat raskustunnet.
Koostisosad
-
- 400 g broilerikintsuliha
- soola, pipart
- pool peakapsast
- 150 g külmutatud türgi ube
- 1 sl karripulbrit
- 1 sl garam masalat
- 0,5 tl cayenne´i pulbrit
- 1 sl rohelist sibulat, hakituna
- 400 ml kreemjat kookospiima
- 200-400 ml kanapuljongit
Valmistamine
Tükelda kintsuliha ja maitsesta soola-pipraga. Kuumuta pannil õli ja pruunista kintsulihatükid selles läbi. Tõsta pannilt. Lõika kapsas õhukesteks viiludeks ja prae samal pannil õlis läbi. Sega juurde karri, garam masala, cayenne.
Tõsta pannile tagasi kanaliha. Lisa roheline sibul. Vala juurde kookospiim ja puljong. Viimast lisa nii palju, et rooga jääks parasjagu vedelikku.
Lase roal keskmisel kuumusel podiseda 10 minutit. Maitsesta lõplikult ning serveeri. Paku kõrvale riisi, kartulipüreed või pastat.