postthumb
3-4
20 min
Grilltoidud
Suveretsept

Astelpajumarinaadis kanaliha

Astelpaju on vitamiinirikas mari, mis sobib nii magusatesse kui ka soolastesse roogadesse. Siin retseptid on astelpaju kasutatud marinaadi koostises.

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 600 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
    • soola (maitsesta vahetult enne grillimist)
    • 100 g astelpajumarju
    • 1 tl sinepit, mahedat
    • 1 tl mett

Valmistamine

Mikserda marjad, sinep ja mesi püreeks. Pane kintsulihatükid kaussi, lisa püreestatud segu ning sega nii, et kõik saaks ilusti marinaadiga kokku. Lase jahedas maitsestuda vähemalt 6 tundi kuni üleöö. Vahetult enne grillimist eemalda lihadelt üleliigne marinaad, maitsesta kergelt soolaga ning küpseta grillil lihad mõlemalt poolt valmis.

Soovitus! Astelpaju asemel võid proovida valmistada sama marinaadi ka jõhvikatega!