postthumb
3-4
35 min
Pearoog
India köök

Kanakarri spinati ja porgandiga

Tegemist on karriroaga, mis on mahedama maitsega. Olgugi, et see toit sisaldab punast karripastat, siis kookospiim aitab vürtsikust leevendada. Seega, kui Sa ei ole liigse vürtsikuse austaja, siis see retsept sobib kohe kindlasti katsetamiseks!

Koostisosad

    • 1 sibul
    • 3 küüslauguküünt
    • 500 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
    • 2 tl jahvatatud ingveripulbrit
    • 2 tl jahvatatud koriandrit
    • 2 tl punase karri pastat
    • soola, pipart
    • 1 keskmise suurusega porgand
    • 1 purk kookospiima
    • 100 g spinatilehti
    • 1-2 sl laimist pressitud mahla
    • värsket koriandrit (peale)

Valmistamine

Haki sibul ja prae paksupõhjalises potis pehmeks, lisa tükeldatud küüslauguküüned. Tükelda kintsuliha väiksemateks tükkideks ja lisa samuti potti.

Kuumuta kiirelt läbi ja lisa seejärel ingver, koriander ja punase karri pasta. Maitsesta korralikult soola ja pipraga. Lisa riivitud porgand. Kuumuta läbi ja seejärel vala juurde kookospiim.

Lase roal podiseda ca 15 minutit. Seejärel lisa segades spinatilehed, kuumuta mõned minutid. Maitsesta lõplikult laimimahla ja soola-pipraga. Serveeri riisi ja koriandriga.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun