postthumb
2
30 min
Supid
Laktoosivaba!

Imeline kõrvitsasupp

Kõrvitsasupp sobib söömiseks igal hooajal, kuid just jahedalt sügis-talvisel perioodil on see eriti mõnus! Selle supi valmistamine on lihtne ning olgugi, et valmib ilma kooreta/piimata, siis lõpptulemus on mõnusalt kreemjas ja siidine. Selles supis saad ideaalselt kasutada ära eelmise päeva kanapraest järelejäänud liha!

Koostisosad

    • 0,5 sibulat
    • 350 g kõrvitsa viljaliha
    • 5 dl puljongit
    • 1 kartul
    • jupp ingverit
    • soola, pipart
    • 0,5 tl kurkumit
    • 100 g küpsetatud kanaliha
    • hernevõrseid (serveerimiseks)

Valmistamine

Haki sibul ning prae paksupõhjalises potis õlis klaasjaks. Poole pealt lisa kõrvitsatükid. Vala potti puljong, lisa kooritud ja tükeldatud kartul, ingveritükid ning maitsesta soola-pipraga. Keeda kuni köögiviljade pehmenemiseni. Seejärel püreesta supp, lisa segades kurkum, maitsesta lõplikult ning kuumuta uuesti keemiseni. Serveeri kanaliha ja hernevõrsetega!