postthumb
4
30 min
Lõunasöök
Maitserohke!

Lihtne indiapärane kanahautis

See retsept sobib suurepäraselt valmistamiseks argipäeval, sest valmib kiiresti, on toitev ning pakub lisaboonusena kuhjaga maitseelamusi.

Koostisosad

    • 1 sibul
    • 3 küüslauguküünt
    • 1 paprika
    • 500 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
    • 1 sl garam masala maitseainet
    • 1 tl kuivatatud koriandrit
    • 1 tl vürtsköömneid
    • 1 tl karripulbrit
    • 1 tl punase karri pastat
    • 200 g purustatud tomateid
    • 2 dl rõõska koort (35%)
    • soola, pipart, suhkrut

Valmistamine

Tükelda sibul, küüslauguküüned ja paprika. Kuumuta pannil pisut õli ja prae sibulatükid selles pehmeks. Lisa küüslauk ja paprika ning kuumuta läbi. Lõika kintsuliha väiksemateks tükkideks ja tõsta pannile, maitsesta soola ja pipraga.

Kuumuta paar minutit ning lisa siis garam masala, koriander, vürtsköömned ja karri. Sega läbi ning lisa seejärel segades juurde karripasta. Kuumuta veel minutijagu ning liseda segades juurde purustatud tomatid. Kõige viimasena vala pannile rõõsk koor.

Lase roal valmida 10-15 minutit, kuni kana on küpsenud. Maitsesta lõplikult ning serveeri. Sobib hästi koos riisi või tatraga.