Ramen kanaga
Tegemist on maitserohke supiga, mis sobib oma lihtsuse ja kerguse poolest nii suvehooaega kui ka soojendavaks kõhutäieks talviseks ajaks. Valmistamiseks kasuta omatehtud puljongit või siis mõnda muud kvaliteetset puljongit.
Koostisosad
-
- 3-4 tk kintsuliha (Rannamõisa broilerišašlõkki, näiteks jogurtimarinaadis)
- 800 ml puljongit
- 3 sl sojakastet
- 2 tl misopastat
- 2 tl punase karri pastat
- 1 sl seesamiõli
- 1 sl riivitud ingverijuurt
- 150 g ramennuudleid
- 2 suurt peotäit spinatilehti
- 2 keedetud muna (pehme munakollasega)
-
Peale
- seesamiseemneid, palsamiäädikat, purustatud norilehti
Valmistamine
Esmalt küpseta kanakintsulihatükid grillil valmis. Arvesta üks kintsuliha ühele sööjale.
Kuumuta puljong keemiseni. Lisa maitseks soja, miso, karripasta, seesamiõli ja ingverijuur. Lisa nuudlid ja keeda need valmis (selleks kulub umbes 4-5 minutit). Lisa ka spinatilehed. Maitsesta vajadusel suppi täiendavalt.
Jaota nuudlid kaussidesse. Lisa spinatilehed ja vala peale puljong. Seejärel lisa grillitud ja tükeldatud kanaliha ning poolitatud muna.
Raputa supile peale seesamiseemneid, purustatud nori lehti ja nirista peale pisut palsamiäädikat. Head isu!