2
25 min
Pearoog
Hooajaline!
Suvikõrvitsa-kanapasta kukeseentega
Suvikõrvitsat saab imehästi sobitada kokku ühe mõnusa suvelõpu pastaroaga. Koorene ja maitserohke, kus täiendavateks peaosalisteks veel ka kukeseened ja kanafilee.
Koostisosad
-
- 200 g tagliatelle pastat
- soola, pipart
- 250 g Rannamõisa jahutatud broileririnnafileed
- 150 g kukeseeni
- 200 g suvikõrvitsat (viljaliha kogus)
- 1 dl rõõska koort (35%)
- 0,5 sidruni riivitud koor
- 2 sl murulauku, hakituna
- suur peotäis riivitud juustu (soovitavalt Gorgonzola)
Valmistamine
Keeda pasta soolaga maitsestatud vees valmis, nõruta lohakalt.
Samal ajal tükelda broilerifilee ja prae õliga piserdatud pannil valmis, maitsesta. Tõsta valmis küpsetatud liha pannilt.
Samale pannile piserda peale veel veidi õli. Prae kukeseened selles valmis. Riivi suvikõrvits ja lisa poole küpsemise pealt kukeseentele seltsiks. Maitsesta soola ja pipraga ning lisa juurde eelnevalt küpsetatud broilerifilee. Vala juurde rõõsk koor, lisa sidrunikoor ja murulauk. Lisa pasta ja juust ning sega korralikult läbi. Maitsesta lõplikult ning serveeri koheselt.