6
										
										
																				
											
						                         20 min 
										
										
																				
											
						                     Eelroad
										
										
										
																				
											
						                     Maitsev
										
										
										
										
									Lihtsad tuunikala-hakklihapallid
Linnuhakklihast ja tuunikalast saab valmistada imemaitsvaid lihapalle, mis sobivad hästi suupisteks või siis kaaslaseks tatrale või riisile.
Koostisosad
- 
																														- 2 tuunikalakonservi (õlis)
- 400 g Rannamõisa hakitud kalkunikintsuliha
- 2 sl hapukoort
- 1 sl riivleiba
- 2 tl sinepit (maheda maitsega)
- 0,5 tl musta pipart
- 2 sl peterselli
- soola
 
Valmistamine
Nõruta tuunikala sõelal ja sega seejärel kõik ained omavahel kokku. Maitsesta soolaga. Vormi hakklihamassist õliste käte abil pisikesed pallikesed ning küpseta ahjuplaadil 200 kraadi juures 15 minutit.
