2
40 min
Koostisosad
-
- 2 Rannamõisa jahutatud broilerifilee lõiku
- Maitse järgi Maldoni soola
- Maitse järgi musta terapipart
- 2 spl nisujahu
- 2 kanamuna
- 6 spl riivsaia
- 80 g selitatud võid
- 80 g võid
- 20 g lehtpeterselli
- 20 g värsket tilli
- 1 sidrun
- 40 g kappareid
- 40 g spinatit
- 40 g sidrunit
- 40 g punast redist
Valmistamine
Maitsesta broilerifileesteik soola ja värskelt jahvatatud musta terapipraga. Tõsta see nisujahu sisse ja seejärel kasta lahtiklopitud kanamunasse. Paneeri riivsaiaga. Prae paneeritud broilerifileesteiki kuumal pannil selitatud võiga kuni riivsai on muutunud kuldkollaseks.
Ürdivõi tegemiseks aseta ürdid 20 sekundiks keevasse soolaga maitsestatud vette. Tõsta ürdid välja ning aseta seejärel kohe jäävette jahtuma. Jahtunud ürdid püreesta ühe supilusikatäie veega kannmikseris, kuni ürdid on muutunud vedelaks – lisa pehme vahustatud või, sool ja värskelt jahvatatud must terapipar ning sega ühtlaseks.
Serveeri steik värske spinati, ürdivõi, sidrunisektori, viilutatud rediste ja praetud kapparitega.
Mida värskemalt paneeritud steik, seda õhulisema paneeringuga lõpptulemus. |