postthumb
4
30-40 min
Grilltoidud
Põnev!

Aasiapärane kanaliha. Lihtne!

Selle retsepti järgi valmib põnev ja maitseterohke kanaliha. Valmista ahjus, pannil või grillil.

Koostisosad

    • 3 küüslauguküünt
    • 0,5 sibulat
    • 2 sl ingverit, hakituna
    • veerand tšillipipart
    • 2 tl suhkrut
    • 30 ml sojakastet
    • 30 ml kalakastet
    • 1,5 tl kuivatatud ürdisegu
    • paar näpuotsatäit musta pipart
    • 1 kg broilerikintsuliha

Valmistamine

Haki küüslauk, sibul, ingver ja tšilli hästi peeneks. Tõsta segu säilituskarpi, lisa suhkur, soja- ja kalakaste, ürdisegu ja pipar. Sega ühtlaseks ja tõsta marinaadi kanaliha. Raputa karpi, et kõik marinaadiga kokku saaks. Jäta liha külmkappi maitsestuma vähemalt 4 tunniks.

Seejärel eemalda lihalt üleliigne marinaad ja pruunista kanalihatükid pannil õlis mõlemalt poolt läbi. Seejärel küpseta ahjus 180 kraadi juures 15 minutit. Serveeri!