2
15 min
Hakklihast toidud
Munata
Aasiapärased lihapallid
Vägagi kiirelt valmivad lihapallid, milles on peidus rohkelt põnevaid maitseid.
Koostisosad
-
Lihapalllid
- 300 g Rannamõisa broileririnnafilee hakklihasegu
- 1 tl garam masalat
- 1 tl jahvatatud koriandrit
- 1 tl karripulbrit
- soola, pipart
-
Pannile
- 1 sl teriyaki kastet
- 1 sl hoisin kastet
Valmistamine
Sega kõik lihapallide jaoks vajalikud komponendid kokku. Maitsesta soola ja pipraga. Veereta õliste käte vahel (nii ei jää lihasegu käte külge) pisikesed lihapallid. Prae need pannil kuldseks, aseta vahepeal pannile peale kaas, et lihapallid ilusti läbi küpseks.
Umbes minutijagu enne lõppu lisa pannile teriyaki ja hoisin. Sega nii, et lihapallid saaksid kastmetega ilusti kokku. Serveeri!