postthumb
4
1 h
Pearoog
Lihtne

Ahjupotiroog kalkuni toorvorstikestega

Jahedamad ilmad lausa nõuavad veidi soojendavaid ahjuroogasid. Veidike köögivilju veel lisaks, tuletamaks meelde suviseid ande, värskeid maitseid ning varajasi turuhommikuid. 🙂 Retsept ja foto: Andra Kalda

Koostisosad

    • 400 g Rannamõisa kalkuni toorvorstikesi
    • 2 kartulit
    • 200 g porgandit
    • 200 g brokolit
    • 1 sibul
    • 4 spl oliiviõli
    • 100 g hapukoort
    • soola, pipart
    • suur peotäis värsket hakitud tilli
    • 200 ml keevat vett

Valmistamine

Pane potti kuubikuteks lõigatud kartul, brokoliõisikud, viilutatud porgand ja sibul. Lisa õli, sool ja pipar ning sega. Lisa 200 ml keeva vett. Hauta poti sisu kaane all 200 kraadi juures 30 minutit. Lisa roale hapukoor ja hakitud till ning sega. Aseta peale toorvorstid ja küpseta veel 25 minutit.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun