postthumb
4
2 h 30 min
Pearoog
Toitev

Apelsinised pardikoivad

Nii lihtne on  valmistada pardikoibadest maitsvat õhtusööki. Enamus valmistamisajast küpsevad pardikoivad ahjus ning tänu sellele saab roog justkui iseenesest valmis.

Koostisosad

Valmistamine

Hõõru pardikoivad kokku meresoola ja pipraga. Tõsta ahjuvormi, lisa viilutatud sibulad, küüslauguküüned ning austrikaste. Koori apelsin ning fileeri nii, et viljalihale ei jääks valget osa. Lisa apelsinitükid pardikoibadele seltsiks. Küpseta 225 kraadi juures 15 minutit, seejärel alanda temperatuur 160 kraadile ning küpseta veel ca 2 tundi. Serveeri kartulipüree, ahjukartulite või muu meelepärase lisandiga.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun