postthumb
4-le
Pearoog

Broilerifilee roheliste ubade ja koore-sidrunikastmega

Alla poole tunni road on lausa hädavajalikud meie kiire elutempo juures. Kui veel juurde lisada kevadiselt värsked oad ja pikantsusest pakatav sidrun, ongi kevadine kiire ja hõrk roog valmis.

 

Koostisosad

    • 2 sl õli
    • 400 g Rannamõisa Jahutatud broilerifileed
    • 2 šalottsibulat
    • soola ja musta pipart
    • 1 sidruni riivitud koor ja pressitud mahl
    • 4 dl vahukoort
    • 1 tl mett
    • 200 g rohelisi ube
    • 2 sl riivitud parmesani juustu
    • serveerimiseks hakitud murulauku

Valmistamine

Kuumuta pannil õli. Lisa broilerifileed ja prae mõlemalt poolt 5 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa hakitud sibulad ja prae paar minutit. Lisa sidruni riivitud koor ja pressitud mahl. Vala peale vahustamata koor ja mesi. Lisa ka tükeldatud oad. Sega läbi ja hauta kaane all 5 minutit. Riivi peale parmesani juustu ja sega läbi. Serveerimisel raputa peale parmesani juustu.


Foto: Angeelika Kang

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun