Broilerifilee viigimarjadega
Kiirelt valmiv ja hõrk kerge pearoog, kus domineerivad maitsed on palsamiäädikas, mesi ja tüümian. Broilerifilee tahab vaid kiiret praadimist pannil, järelküpseta fileed fooliumis ahjus. Nii jääb lõpptulemus mahlane ja suussulav.
Neljale
2 sl võid
2 sl õli
4 Rannamõisa Jahutatud broilerifileed
soola ja musta pipart
1 sl sidruni pressitud mahla
1 sl palsamiäädikat
1 sl vedelat mett
1 sl värsket tüümiani
4 viigimarja
Sulata pannil või ja lisa õli. Prae broilerifileed mõlemalt poolt 2 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Paki fooliumisse ja küpseta 200 kraadises ahjus 10 minutit. Vala pannile sidrunimahl, palsamiäädikas ja mesi. Kuumuta hetk, lisa viigimarjasektorid ja tüümian ning kuumuta veel paar minutit. Serveeri kohe.
Koostisosad
-
Põhi
- 4 dl jahu
- 0,75 tl soola
- 175 g võid
- 3 sl vett
-
Kate
- 300 g Rannamõisa kanarulaadi "Maamehe"
- 1 suurem sibul
- 3 muna
- 1 dl rõõska koort (10%)
- 1 dl hapukoort
- soola, pipart
- 3 dl riivjuustu