postthumb
4
50 min
Pearoog
Gluteenivaba

Broilerifileerull nõgesepestoga

Nõgesepesto sobib võileivakatteks, pasta lisandina või salatisse. Kindlasti proovi ka nõgesepestoga broilerifileerulli, mis sobib söömiseks kuumana või hoopis serveerituna külmlauale.

Koostisosad

    • 4 keskmise suurusega Rannamõisa Jahutatud broilerifileed
    • soola
    • 1 dl rõõska koort (10%)
  • Nõgesepesto
    • 75 g nõgeselehti
    • 75 g india pähkleid,
    • 75 g parmesani (eelistagem Valio Fortet)
    • 0,75-1dl oliiviõli*
    • 0,5 küüslauguküünt
    • meresoola (maitse järgi)

Valmistamine

Nõgesepesto valmistamiseks: vala nõgeselehed üle keeva veega, lase ca 3-5 minutit seista ja seejärel kurna korralikult. Rösti pannil pähkleid paar minutit ning pane kõik koostisained mikserisse. Mikserda ühtlaseks. PS! Selleks, et mitte kõrvetada saada korja nõgeseid kummikinnastega.

*Endale sobivat kosistentsi kohanda oliiviõli kogusega.

Tambi broilerifileed toidukile vahel lihahaamriga õhukeseks. Hõõru fileed kokku vähese koguse soolaga. Määri igale broilerifileele 2 sl pestot. Keera rulli ning pruunista õliga piserdatud pannil igast küljest. Vala rõõsk koor ahjuvormi ning küpseta fileesid selles 20 minutit 175 kraadi juures. Serveeri suupistena või hooajaliste köögiviljadega.

 

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun