postthumb
Pearoog

Hapukapsapajarooga peidetud küülik

Mis saaks olla veel jõululilikum, kui roog, kus on ühe lisandina kasutatud hapukapsast. See on lihtne roog talvisteks õhtuteks. Head isu ning tundke rõõmu pühadeaegsest toidutegemisest!

Koostisosad

    • 1 suurem sibul
    • 4 Rannamõisa Jahutatud küülikukoiba (või 4 erinevat küüliku osa)
    • 400 g hapukapsast
    • 1 dl vett
    • 1 dl valget veini
    • soola

Valmistamine

Hõõru küüliku kehaosad soolaga kokku ning pruunista õliga kaetud pannil kuldseks. Tõsta hetkeks küülikuosad taldrikule. Lõika sibul viiludeks ning pruunista pannil mõni minut, lisa paetud küülikutükid ning küpseta veel mõni minut. Seejärel lisa hapukapsas ning vein ja vesi. Hauta madalal kuumusel umbes 1 tund. Serveeri koos keedukartulitega!


Foto: Ragne Värk

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun