postthumb
3
30 min
Pearoog
Gluteenivaba

Juustu-murulaugukastmes kana

Kogu pere roog, milles kanaliha rikastab sulatatud juustust valmistatud kaste. Selle roa kõrvale sobib hästi keedetud kartul, tatar, riis! PS! Roa võid valmistada ka juba küpsetatud kanalihast!

Koostisosad

    • 500 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
    • soola, pipart
  • Kaste:
    • 2 dl rõõska koort (10%)
    • 50 g sulatatud juustu
    • ca 2 sl hakitud murulauku

Valmistamine

Kuumuta pannil pisut õli ning pruunista kanatükid mõlemalt poolt kuldpruuniks, vahepeal maitsesta soola-pipraga. Seejärel alanda kuumus miinimumini ning vala pannile rõõsk koor. Lisa segades sulatatud juust ja murulauk ning lase madalal kuumusel kaane all vaikselt roal haududa ca 20 minutit. Vajadusel maitsesta!