postthumb
4-le
Eelroad

Juustupaneeringuga broilerifileed

Kiirelt valmiv ja lihtne broileriamps, mida võid kasutada nii eelroana, salatilisandina või pearoa kõrvale.

Koostisosad

    • 700 g Rannamõisa Jahutatud broilerifileed
    • soola ja musta pipart
    • 1 dl oliiviõli
    • 100 g grana padano või parmesani juustu
    • 2 dl riivsaia
    • 1 tl kuivatatud basiilikut

Valmistamine

Lõika kanafileed pikisuunas neljaks. Maitsesta soola ja pipraga. Riivi juust. Sega juust ja riivsai. Veereta kanafileed juustu, riivsaia ja ürdisegus ja patsuta segu kõvasti kanafilee külge. Aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, mis on üle piserdatud õliga. Nirista ka peale õli ja küpseta 225 kraadises ahjus 15 minutit, kuni on kuldpruunid. Serveerimisel nirista peale palsamiäädikat.


Foto: Angeelika Kang

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun