postthumb
6tk
20 min
Lihtne

Kalkuni-porgandikotletid (paleo)

Veidike riivimist, pisut segamist ning lühikese aja pärast tõstad pannilt kuldseks küpsenud kotlette, mis valmistatud kalkuni hakklihast ja riivitud porgandist. Retsept on lihtne ning sisaldab väheseid komponente. Lõpptulemus on aga äärmiselt tervislik ja maitsev, mida hea pakkuda näiteks koos praemuna ja värske salatiga.

Koostisosad

    • 200 g porgandit
    • 400 g Rannamõisa jahutatud hakitud kalkuni kintsuliha ( või hakitud broilerikintsuliha)
    • soola, pipart

Valmistamine

Koori porgand ning riivi jämeda riivipoolega. Sega riivporgand hakklihaga ning maitsesta soola ja pipraga. Vormi märgade kätega hakklihasegust 6-7 suurt õhukest kotletti  ning prae õliga piserdatud pannil keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldseks.

Porgandi asemel proovi ka peedi või juurselleriga!

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun