postthumb
4-le
20 min
Grilltoidud
Lihtne

Kana päikesekuivatatud tomatipüreega

See retsept on nüüd selline, mis valmib hetkega ning maitseb uskumatult hästi. Kasuta selle toidu valmistamisel kas broilerifileed, kintsuliha, -koivaliha või siis kalkuni rinnafileed või -kintsuliha. Antud toidu valmistamisel on kasutatud broileri koivaliha.

Valmib hästi nii grillil kui pannil!

Koostisosad

    • 800 g Rannamõisa jahutatud broilerikoivaliha või rinnafileed või kintsuliha
    • 100 g päikesekuivatatud tomateid
    • 2 tl mett
    • 1-2 tl oliiviõli
    • 2 sl palsamiäädikat
    • 3-4 sl sidrunist pressitud mahla
    • 2 sl austrikastet
    • soola, pipart

Valmistamine

Prae pannil või grilli kanaliha mõlemalt poolt ilusti valmis. Pane ülejäänud ained kaussi ning püreesta mikseriga ühtlaseks massiks. Maitsesta. Sega valmistatud püree küpsetatud kanalihaga. Serveeri meelepärase lisandiga.

Retseptis olevaid päikesekuivatatud tomateid ära nõruta!

Foto: Ragne Värk

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun