postthumb
6
1 h
Pearoog
Gluteenivaba

Karrised kanakoivad

Kanakoivad on alati hea valik, olgu selleks siis nädalavahetus, tööpäev, lõunane või õhtune aeg. Kanakoivad ei vaja valmistamiseks erilisi nippe ning nõuandeid – vaid veidi maitsestamist ja tunnike küpsetamist ning maitsev roog ongi valmis! Karrised kanakoivad valmivad samuti lihtsalt – väheste ja ilma keeruliste komponentidega. Karri ja kana on teada-tuntud ideaalne kooslus ning samamoodi toimib see kooskõla ka selles roas. Kõrvale paku näiteks kodust kartulipüreed.

Koostisosad

    • 6 Rannamõisa jahutatud broilerikoiba
    • soola, pipart
    • 3 tl karripulbrit
    • 3 sl mahedat sinepit
    • 1 sl riivitud ingverijuurt
    • 1 sl oliiviõli
    • ca 2 dl vett või puljongit

Valmistamine

Maitsesta broilerikoivad soola ja pipraga. Sega kokku ülejäänud ained(va vesi) ning hõõru kanakoivad seguga kokku. Aseta kanakoivad ahjuvormi, vala juurde vesi (või puljong) ning küpseta 175 kraadi juures 1 tund.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun