4
1 h
Grilltoidud
Lihtne!
Keefirimarinaadis broileripoolkoivad
Keefirimarinaad annab linnulihale pehme ja mahlase lõpptulemuse ning lisab täiendavalt maitset! Valmistamiseks võid neid grillida või ahjus küpsetada!
Koostisosad
-
- 1 kg Rannamõisa jahutatud broileripoolkoibasid
- soola, pipart
- 2,5 dl keefirit
- 0,5 sl mädarõigast
- 1 sl mahedamaitselist sinepit
- 2 tl paprikapulbrit
- 1 sl mett
- 4 küüslauguküünt
Valmistamine
Kuivata kanapoolkoivad kergelt majapidamispaberiga. Määri kanaliha kokku soola ja pipraga. Valmista marinaad: sega kokku ülejäänud komponendid ja vala valminud marinaad poolkoibadele. Lase maitsestuda kuni üleöö.
Vahetult enne grillimist eemalda koibadelt üleliigne marinaad ja küpseta liha valmis. Küpseta ahjus 200 kraadi juures ca 25-35 minutit.